• E-mail: info@wcdugulaselharitas.hu |
 • Cím: 1096 Budapest Haller u 12-14. |
 • Éjjel - nappal hívható telefonszám: 06 30 6873 000
 • hívható

Duguláselhárítás Tárnok

szerelő Tárnok-en
Duguláselhárítás Tárnok több mint 15 éve végzünk duguláselhárítás, és adunk munka végeztével tanácsot hogy hogyan is előzheti meg a dugulását. Érdemes a mosogatóknál és fürdőszobai szanitereknél szűrőt használni a lefolyóba. ez ugyanis meg gátolja a nagyobb dolgok bele kerülését a csatorna vezetékbe. és még ezen kívül, ami igazán karban tartja a lefolyó rendszerünket az a bő vizes használat ugyan is a kevés víz nem mossa a lefolyóból ki a szennyeződést és így dugulás alakulhat ki. Ami még szintén nagyon jó praktika és Tárnok sem lehet kivétel legalább havonta egyszer öntsünk gél állagú lefolyótisztítót a kagylóba, melyet hagyjunk állni 15 percet, majd öblítsük le felforralt vízzel.

Amennyiben ezek a praktikák nem váltak be és szüksége van egy helyi duguláselhárító szakemberre a Tárnok-ben úgy hívjon bennünket, mert több min 15 éve végzünk duguláselhárítás így nincs olyanfajta dugulás, amit mi nem tudnánk megoldani bontás és rongálás nélkül.

Ha nagy a baj

15-30 perc
Az itt élő emberek is bajba kerülhetnek, ha olyan tárgyat, tárgyakat juttatnak a lefolyóba, ami elzáródást okozhat. A dugulás roppant kellemetlen meghibásodás, szagokkal, szennyvíz áradással, fertőzés veszéllyel járhat. Ne próbálják meg saját kezűleg a hibaelhárítást, mert csak nagyobb bajt okozhatnak. Ezt tapasztalatból, nem üzleti reklám céljából javasoljuk. Cégünk tapasztalat, egy 15-30 perces munka lenne számunkra a dugulás megszüntetése, ám a kontár ténykedésének helyreállítása 2-3 napba is beletelhet. A költségéről nem is beszélve.

Mi rövid időn belül kiszállunk a helyszínre, modern eszközeinkkel megállapítjuk mi és hol okozta a dugulást. Gépeink viszonylag halk, tiszta munkával megszüntetik a dugulást.

Miért nyúlkálna szennyvízbe, kitéve magát illetve családját a fertőzés veszélyének? Munkánkra teljes körű garanciát adunk, fix árainkon nem változtatunk. Javasoljuk, előzze meg a dugulást! Alkalmazzon egyszerű műanyag szűrőket, a mosogatónál, mosdóknál, a zuhanykabinnál, vagy a kádnál. Filléres megoldások, többezres spórolást eredményezhetnek. Azonban ha nagy a baj, már visszafelé jön a víz az összefolyókból, ne késlekedjen, ne kontárkodjon!

Budapesten Duguláselhárítás Tárnok garanciával

A Tárnok-ben nagyon nagy helyismerettel rendelkezünk, és nem számolunk méterdíjat sem kiszállási költséget. Az év 365 napján rendelkezésére állunk. Becsületesen magas szintű szakértelmemmel végezzük, a munkánkat éppen úgy mintha a sajátunkat javítanánk.
Tárnok duguláselhárítás garancia
A vécé dugulása esetén az első, amivel próbálkozhatunk az a vécépumpa. Ha házi módszerrel meg lehet oldani a gondot, a vécépumpa a legesélyesebb eszköz, ami segíthet, azonban fontos, hogy jól használjuk. Ha nem tudjuk, hogyan kell hatékonyan használni, hiába próbálkozunk vele, valószínűleg semmit nem fogunk elérni. Engedjük teli a csészét vízzel, a pumpát ezután tegyük bele, és a keletkező vákuum erejét kihasználva, fel-le mozgatással próbáljuk megmozdítani a dugulást.

Duguláselhárítás házi megoldásai amik ingyenesek

Mielőtt azonban szakemberhez fordulnánk, érdemes néhány házi praktikát kipróbálni, hátha enyhébb a gond, és magunk is megszabadulhatunk tőle. Első körben öntsünk lefolyótisztítót a mosogatóba, majd hagyjuk úgy éjszakára. Ha szerencsénk van, reggelre forró vízzel már le is megy a dugulás. Ha mégsem, megpróbálhatjuk ugyanezt trisóval. Amennyiben a trisó is kudarcot vall, némi víz segítségével képezzünk vákuumot a vécépumpával, és annak mozgatásával próbáljuk meglazítani az akadályt. Végső megoldásként a csőgörény is szóba jöhet, de csak óvatosan: ha beletörjük, még nagyobb kárt okozunk.

wcpumpa
Ha a vécépumpa nem használ, bevethetjük még a lefolyótisztító szereket is. Ügyeljünk azonban arra, hogy sose használjunk többfélét egyszerre. Egyrészt azért, mert a különböző vegyszerek összekeveredve súlyosbíthatják a dugulást, másrészt pedig azért, mert ha az egyveleget belélegezzük, mérgezést kaphatunk. Öntsük a lefolyótisztítót a vécébe, hagyjuk úgy éjszakára, majd reggel próbáljuk forró vízzel leönteni. Ha ezzel kudarcot vallottunk, ugyanezt megpróbálhatjuk trisóval is, de ha ez a próbálkozás is hiábavaló, tényleg nem halogathatjuk tovább a szakember kihívását. A belvárosi-lipótvárosi duguláselhárító cégek garanciával dolgoznak, így nem kell attól félnünk, hogy fölöslegesen fizetünk a munkáért.

Ha a házi módszerek nem járnak sikerrel, számos erzsébetvárosi duguláselhárító szakembert hívhatunk segítségül. A szakemberek a legjobb tudásuk szerint oldják meg a problémát, amit az is igazol, hogy garanciával dolgoznak – ha a duguláselhárítás nem sikerült megfelelően, ingyen javítják a hibát. Minden esetben igyekeznek falbontás nélkül dolgozni, így nem kell tartanunk ettől a kellemetlenségtől sem.

Ezek vagyunk mi Tárnok:

 • A duguláselhárítás során Ingyenesen visszahívjuk, itt: Tárnok
 • A duguláselhárítás előtt, telefonon segítünk a házi megoldásban, itt: Tárnok
 • Ingyenes duguláselhárítás tanácsok, itt: Tárnok
 • Előre telefonon egyeztetett duguláselhárítás árak, itt: Tárnok
 • 1 órán belül a helyszínre érkezünk, itt: Tárnok
 • Akár hétvégén, éjjel, egész nap, és ünnepnapokon is szolgálatban vagyunk, itt: Tárnok
 • Gyors, költséghatékony, ugyanakkor profi, tiszta duguláselhárítás, itt: Tárnok
 • A duguláselhárítás árai fixek, nincsenek rejtett költségek, folyóméter, kiszállási, és egyéb kiadások, itt: Tárnok
 • Minden duguláselhárítás munkánkra 1 hónapos garanciát adunk, itt: Tárnok


Dugulás okozója és megoldásai
szennyeződés
Talán sokan nem tudják, e településen, hogy a dugulás, csatorna elzáródását a telek határokon belül a tulajdonosnak vagy bérlőnek a feladata megoldania. Nem segít a csatornázási művek, itt bizony más megoldás kell. De vajon mi is okozhatja a dugulás keletkezését? A nagyméretű tárgyak a lefolyóba juttatása az egyik legjellemzőbb hiba, például az ételmaradék WC-be öntése, csontok, zsiradék, sokszor fáradt konyhai olaj beöntése a kanálisba. A szifonok rendszeres tisztítása is nagyban segít megelőzni a dugulás kialakulását. Odafigyelés kérdése, és megelőzhető a nagyobb baj. Természetesen a családi házaknál a csőrendszer elgyökeresedése nem megelőzhető, ám a gyökértől való megtisztítása lényegesen olcsóbb, mint a csőhálózati rendszer teljes, vagy részleges cseréje. Ebben az esetben bízzanak a gépeink erejében, és szakértelmünkben.


Tárnok duguláselhárítás árak
 • Klímavezetékek, duguláselhárítás árak: ~ Körülbelül5.000 Ft
 • Kád vezeték duguláselhárítás árak ~ Körülbelül 6.000 Ft
 • Mosdóvezeték duguláselhárítás árak ~ Körülbelül 7.000 Ft
 • Zuhany tálca duguláselhárítás árak ~ Körülbelül 8.000 Ft
 • Padlóösszefolyó-vezeték duguláselhárítás árak ~ Körülbelül 9.000 Ft
 • Mosogatóvezeték duguláselhárítás árak ~ Körülbelül 9.000 Ft
 • WCvezeték-főlefolyó duguláselhárítás árak ~ Körülbelül 10.000 Ft
 • Strangvezeték duguláselhárítás árak ~ Körülbelül 12.000 Ft
 • Fertőtlenítés- vagy szagtalanítás duguláselhárítás árak ~ Körülbelül 9.000 Ft